El Morella medeix forces amb el Traiguera i ix perdent

______________________________________________________
comarquesnord,cat, Traiguera
dilluns, 6 de setembre de 2010

El Morella disputava aquest dissabte un nou partit de pretemporada. En aquest cas l’equip dirigit per Diego Boix es desplaçava al Camp del Colomer a Traiguera per medir-se amb l’equip de la localitat del Baix Maestrat, que milita a la 1ª Regional. Victòria del Traiguera per 4 gols a 1, en un partit plagat d’incidents per als de Morella, que acabarien jugant amb 10 jugadors, ja que perdien per lesió a 3 jugadors. Una derrota que li va eixir cara al Morella per culpa de les lesions.

El Morella eixia al camp de Traiguera amb Jero, Marc Bellvís, Andreu, Monfort, Joan Bellvís, Soro, Ángel, Albert, Chillida, Jordi i Moles. També van jugar Lucas, Carles i Mario. En el transcurs de la segona part es lesionaven Soro, Moles i Carles, havent d’afrontar la recta final del partit amb un jugador menys.

Primera part de l’encontre molt equilibrada i amb poques oportunitats de gol per part d’ambdos conjunts. Al minut 2 de partit, el Traiguera inaugurava el marcador amb un baló centrat a l’àrea. La resta de la primera part transcorreria sense massa ocasions de gol i amb el joc molt igualat, arribant-se al descans amb 1-0 a favor del Traiguera.

A la reanudació el Morella disposaria de les seues millors oportunitats, sobretot als primers minuts de joc, però no va poder encertar amb la porteria contraria. Al minut 58, el Traiguera marcava el 2-0 al contraatac i 4 minuts després, al 62, vindria el 3-0 per als traiguerins, també amb una acció a la contra. El partit quedava sentenciat amb el tercer gol del Traiguera, que al minut 74 marcava el 4-0. Corria el minut 77 quan Moles marcaria el gol de l’honor per als morellans, situant el 4-1 definitiu al marcador.