El número 4.269 guanya el bou de Sant Antoni de Vilafranca


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 8 de setembre de 2010

Coincidint amb la celebració de la Festa de la Marededéu, els Majorals de Sant Antoni 2011 de Vilafranca, transportaven el bou fins al barri del Llosar per fer la venda de les darreres paperetes per al sorteig, que tindria lloc per la nit al Ball-Pla. Molts van ser els que s’arrimaven fins la paradeta dels Majorals per comprar números del sorteig. Com és habitual, la Majoralia oferia moscatell, anís, caçalla i conyac, a més de cacauets als compradors de paperetes.

El bou de Sant Antoni era adquirit pels Majorals a la primavera. Des d’aleshores s’han encarregat d’engordar-lo i passejar-lo pels carrers de Vilafranca tots els dissabtes, per fer la venda de numerets.

Els Majorals de Sant Antoni han aprofitat importants celebracions de l’estiu a Vilafranca, com ara San Cristóbal, la Fira de la Magdalena, l’Aplec o les Festes d’Agost per vendre paperetes del bou. Si la persona agraciada al sorteig no vol quedar-se amb el bou, pot fer-se amb els 500 euros que hi ha com a premi alternatiu.

A partir d’ara, la Majoralia de Sant Antoni 2011 començarà a centrar el seu treball per a la gran festa del mes de Gener. “La Publicata” en honor a Sant Antoni Abad a Vilafranca tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de Gener, a banda de les activitats prèvies que es realitzen amb les jornades de Troncs i Barres.

Al Ball-Pla es realitzava el sorteig del bou de Sant Antoni, resultant premiat el número 4269. Aquest número te un mes de validesa. Si en aquest periode de temps no apareix la persona agraciada amb aquest número, passaria a ser premiat el 1501, que va ser tret com a número reserva.

Més informació: | |