Morella presenta la 754 edició de la Fira


_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 8 de setembre de 2010

El regidor de desenvolupament rural i medi ambient, Rafael Pallarés i el president de l’Associació firal, Amadeo Sorribes, han presentat la programació i les principals novetats de la 754º edició de la Fira de Morella. En aquesta edició s’ha incrementat el nombre d’estands que oferiran els seus productes o serveis a l’Alameda.

L’edil ha destacat que “la Fira s’ha convertit en un espai de convivència i cohesió que reivindica la situació actual de la ramaderia”. Pallarés ha afegit que “la Fira està totalment consolidada i, any rere any, s’incrementa el nombre de participants”. A més, respecte als participants, el regidor afirma que “a pesar que el nucli central de la Fira és el sector ramader, hi ha una gran col·laboració i participació d’altres sectors”.

La distribució serà semblant a la de l’any passat. A la planta inferior de l’Espai Firal estaran els distints estands d’empreses, associacions, mitjans de comunicació o institucions, a més del bar i una atracció infantil. En la part exterior, s’exposarà tot el ramat. La resta dels estands que oferiran els seus productes o serveis, s’ubicaran pels 750 metres de passeig que té l’Albereda.

La Fira agrícola, ramadera i industrial de Morella reivindica les seues arrels històriques basades en el sector primari, que des de l’època medieval van ser un factor clau per al desenvolupament d’aquesta localitat. Cal assenyalar que l’Ajuntament de Morella atorgarà especial rellevància a la inversió en camins rurals que s’ha realitzat des de l’any 2008. Tal com informàvem en la jornada d’ahir, més de 25 quilòmetres s’han rehabilitat en els últims dos anys.

Més informació: |

1 comentari

  1. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    Tant la fira de morella com la de vilafranca i si hi ha alguna mes al territori, tendrien que ser BE DE INTERES CULTURAL pel que representen en la nostra historia, es una alegria que any rere any es millore estos actes tan bonics i representatius. yo per descontat que no men perdo cap , inclus la de cantavieja i cedrillas.