Gémino Segura guanya el II Concurs de gossos pastors de la Fira de Morella


Etiquetes:

concurs-gossos-1
_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 13 de setembre de 2010

Va començar ja fa uns anys a mode d’exhibició de gossos d’atura. Una cita que cada vegada congregava un nombre major de públic per tal de presenciar l’actuació de pastors i gossos. Any rere any l’afició també dels ramaders de la comarca anava en augment, fins que l’any passat, a la Fira de Morella, es va celebrar el primer concurs de gossos d’atura. Enguany s’ha continuat amb la mateixa iniciativa, i el diumenge al matí el Prat de l’Alameda estava més ple que mai. Un total de dos proves conformaven el total del concurs, on cadascú demostrava la seua habilitat amb el gos, indicant-li el que havia de fer per tal de conduir el ramat d’ovelles.
Julio Bayot és ja expert en matèria de gossos d’atura. Ha participat en molts concursos, demostrant la seua gran habilitat amb el gos. Enguany no vam poder veure a la coneguda “Espurna”, però encara aixina, Julio va fer un gran treball.
Altres dels consursants de la zona que no solen faltar mai a la seua cita amb les exhibicions i concursos de gossos d’atura són Ismael Boix i Javier Garcia. Ells també van participar, i encara que no els agrade reconéixer-ho, tenen molta trassa amb els seus gossos i amb les ovelles.
El guanyador del concurs va ser Gémino Segura, veí de Morella, que va aconseguir el millor temps realitzant cadascuna de les parts que conformaven les dos proves del segon concurs de gossos pastors.

Més informació: