Inaugurada la remodelació del “Pla de Mig Ull”

ce-cinctorra-inauguracio
________________________________________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
dilluns, 13 de setembre de 2010

Cinctorres vivia una gran festa aquest diumenge al seu camp de futbol. La remodelació del Pla de Mig Ull era inaugurada als instants previs a la presentació de l’equip a l’encontre que enfrontava al C.E. Cinctorrà i al C.E. Catí de la 1ª Regional. Bar-restaurant, marcador electrònic, graderia, banquetes, valles exteriors… una remodelació important que ha canviat considerablement l’aspecte del Pla de Mig Ull.
L’Alcalde de Cinctorres, Antoni Ripollés, encetava el torn de parlaments a l’acte inaugural. Ripollés estaria acompanyat pels membres de la Corporació Municipal i amb la presència del Diputat d’Esports, Luis Martínez. L’Alcalde va aprofitar la inauguració per dirigir-se al públic que omplia la nova graderia del Pla de Mig Ull.
També va parlar el Diputat d’Esports, Luis Martínez i estaria present durant la disputa del partit el Subdelegat a la província de Castelló, Antoni Lorenzo. Amb les benediccions realitzades pel Mossèn de Cinctorres, quedaven inaugurades les noves instal·lacions del camp del Pla de Mig Ull.
Una de les il·lusions a Cinctorres, seria comptar al futur amb un camp de gespa artificial. A la comarca de Els Ports, amb les dures condicions climatològiques que tenim, seria vital comptar amb un camp d’aquestes característiques per practicar el futbol.
La directiva del C.E. Cinctorrà va continuar la festa amb la presentació del seu equip davant els aficionats, al primer partit amistós de la temporada a casa. Un a un van anar sent presentats tots els jugadors del C.E. Cinctorrà i el seu entrenador, Dani Blanch. Interessant i equilibrat partit que el C.E. Catí acabaria guanyant per 1 a 2, però en el que el C.E. Cinctorrà feia mèrits més que suficients per a guanyar el partit. Gran partit del Cinctorrà que s’avançaria al marcador i tindria contra les cordes al Catí durant molts minuts. El Cinctorrà va alinear al partit a Diego Tena, Carlos, Hicham, Pau, Iván, Fran, Emil, Jose, Andreu, Sergi i Pau Carceller. També van jugar Iván Roda, Rubén, Delfín Náger, Riera, Mampel, Ángel i Ricardo. Primera part amb poques oportunitats de gol. Els de Cinctorres tindrien dos molt clares i el Catí també s’aproximaria en un parell d’oportunitats que el porter del Cinctorrà, Diego, aconseguia desbaratar. Al descans s’arribava amb l’empat a 0 inicial.
Al minut 5 de la 2ª part, el Cinctorrà, per mediació de Mampel marcava l’1 a 0, davant la gran alegria de l’afició cinctorrana. Centre xut d’Iván Roda que es colava a la porteria, però que Mampel acabava introduint a la porteria del Catí. A més, poc després, l’equip de Catí patia l’expulsió del seu porter amb targeta roja directa. Quan faltaven 20 minuts per al final, l’habilidós Quique, aconseguia l’empat a 1 per al Catí i ja al minut 90, de penal, Mohedo aconseguia l’1 a 2 definitiu per al Catí. Els del Maestrat, afronten una nova campanya a la 1ª Regional amb l’objectiu de quedar entre els millors.
Amb la festa al Pla de Mig Ull, quedaven inaugurades les noves instal·lacions esportives de Cinctorres. El Cinctorrà donava una gran imatge, malgrat la derrota front al Catí. Per la seua banda, els altres equips de Els Ports, també jugaven partits amistosos. El Vilafranca, perdia el divendres a la nit, 0-1 al Serrito front el Benassal i el Morella guanyava 3-1 al Càlig a la Fàbrica de Giner.

Més informació:

1 comentari

  1. Florentino Ripollés ha complert el seu somni, fer el nou projecte del Santiago Mig Ull a base de dinodolars. També ha fitxat a un dels jugadors més mediàtics del Morella, Andreu.

    Esperem vore al Cinctorres en els primers llocs de la categoria.