L’aportació municipal als Plans Provincials 2010 permetrà la realització de tres obres


Etiquetes: ,

xiva-de-morella1
________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 13 de setembre de 2010

Des de l’ajuntament de Morella s’ha portat a terme el procés de licitació per tal de escometre les obres que fan referència als Plans Provincials de 2010 en les poblacions de Xiva, Ortells i La Pobleta d’Alcolea, que suposaran una inversió total de 90.000 euros.
Cada una d’aquestes obres suposarà una inversió de 30.000 euros. En el cas de Xiva el que es vol portar a terme és la pavimentació de diferents zones de la localitat i la reurbanització de carrers amb el empedrat i formigonat dels mateixos.
Per un altra banda, a Ortells es finalitzarà l’última fase de condicionament de la zona propera al riu, amb el formigonat i condicionament del mur sent aquesta l’última fase de sis que s’han fet, a més d’habilitar una zona enjardinada i d’aparcament.
I l’última obra a realitzar, és a la Pobleta d’Alcolea, amb el condicionament d’un local on estaven ubicades les antigues escoles, per tal de donar-li un ús comú per a tots el veïns.
Des de l’ajuntament en aquesta ocasió, el que s’ha fet ha sigut enviar a totes les empreses de construcció de la població una carta informativa de les diferents obres que s’han de portar a terme per tal de que puguen participar en la presentació de les seves ofertes per tal de decidir l’empresa o les empreses adjudicatàries de les obres, per que tal i com ha dit Ripollés, “no és necessari que una mateixa empresa es faça càrrec de les tres obres”.
En aquesta carta a més d’enviar la informació de les diferents tasques a realitzar també s’ha facilitat un formulari per tal d’ajudar a les empreses constructores a realitzar els tràmits; les ofertes de cada empresa es poden presentar a les oficines municipals fins al 24 de setembre.
Amb aquestes obres es pretén fomentar i donar una oportunitat de treball a les empreses de Morella, el regidor d’obres Rhamsés Ripollés, creu que és fonamental per a la població fomentar tant com es puga les empreses locals.
Les obres estan previstes que comencen dins d’aquest any 2010, algunes d’elles se intentarà que finalitzen dins del mateix, encara que potser que s’allarguen fins al 2011.

Més informació: |