La Fira de Morella promociona la carn de la comarca


Etiquetes:

bou

_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 13 de setembre de 2010

150 quilos de carn es van repartir en la degustació que s’ofereix en la Fira de Morella. També en aquest apartat es van disparar les previsions, tenint que torrar més de 30 quilos més que el passat any. L’equip encarregat de la degustació de carn de la comarca, va canviar enguany la seva ubicació. Encara que el lloc per torrar-la continuava estan en la part posterior del Espai Firal, es repartia en l’altillo, habilitat enguany com a zona de vins d’honor i degustacions.
Tant en dissabte com el diumenge, des de les 12 del migdia, fins les tres de la vesprada, aquest punt era un dels més visitats. Es tracta de promocionar la carn que produïm en la zona, és per tant carn de corder, de gorrino i de vedella de la nostra comarca la protagonista d’aquesta cata. La qualitat de la carn que produeixen els ramaders d’aquesta zona es reconeguda a tot arreu, però tal vegada es ací on millor gust fa. De moment el transport se l’han estalviat i poc u molt això també es nota en el sabor. Un equip de col•laboradors de l’associació Firal Els Ports, es va encarregar, tant el dissabte, com el diumenge, de preparar la brasa de la foguera a l’exterior del pavelló firal, torrar-la i servir-la en racions quasi al gust, per que no sols anaven tant apresa com podien, si no que a més intentaven que cadascú s’emportarà el que més li agradava més o menys torradet segons gust.

Més informació: