El Casal Jove Morella torna a obrir les seves portes


Etiquetes: ,

casal-jove

_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 15 de setembre de 2010

Després de les vacances d’estiu el Casal Jove torna a obrir les seves portes el dimecres 15 de setembre.
El Casal Jove és un espai on els xiquets morellans d’entre 10 i 16 anys es poden reunir per tal de realitzar tallers, jugar als jocs que més els agraden, així com participar en diferents xerrades que s’organitzen per a ells.
Des de l’ajuntament es creu que és necessari oferir dins de l’oferta municipal d’educació un lloc, on la població més menuda de Morella puga reunir-se. Són molts els xiquets que fan activitats extraescolars com pot ser la participació en les escoles esportives o l’escola de música, però també necessiten un espai d’oci, principalment en les dates en les que ens estem aproximant; les tardes d’hivern són molt dures i no es adequat passar-les al carrer.
Hi han franges d’edat que fins que no es va obrir el Casal Jove no tenien un punt d’encontre, però amb aquesta iniciativa tenen un espai propi, un espai fet a la seva mida.
Segons el regidor de joventut, Rhamsés Ripollés, “el balanç de participació és molt positiu, donat que l’assistència de joves és molt alta”, per aquest motiu constantment s’estan organitzant tallers i xerrades, o diferents iniciatives, ja que no tan sols és un espai d’oci sinó un espai educatiu, un espai on poden donar a conèixer les seves preocupacions.
El Casal es trobarà obert des de les 17h fins a les 19:30h, els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges.

Més informació: |