Arenys de Lledó tindrà una Casa de Cultura

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Arenys de Lledó
dijous, 16 de setembre de 2010

Arenys de Lledó estrenarà al llarg de les pròximes setmanes la seua Casa de Cultura, un espai que se destinarà a les diferents entitats que té el municipi, com ara l’Associació Cultural, l’agrupació de Santa Àgueda, la Comissió de Festes, la Junta de Regants i els caçadors. En concret, l’alcaldessa d’Arenys de Lledó, Maria Teresa Querol, ha explicat que aquestes instal·lacions estaran ubicades a una casa que ha estat cedida a l’ajuntament per part d’un veí.

A més, Querol va afegir que, “en un principi, lo local on tenim lo bar i que s’obrirà pròximament, estave destinat a les obres per a les associacions. Però al canviar i fer allí l’hotel”, va eixir la possibilitat de fer la casa de cultura a la casa que es va cedir a l’ajuntament. Concretament, a aquesta casa se li ha fet una bona rentada de cara, ja que estava en molt mal estat i pràcticament s’havia enfonsat tota la teulada.

“Ha quedat una casa que està molt bé”, va sentenciar l’alcaldessa d’Arenys de Lledó, qui va afegir que hi han quedat dos sales, una primera planta que té un bany i una planta baixa on hi ha una bodega. D’aquesta manera, les entitats del municipi tindran un espai propi, on podran deixar tota la seua documentació i fer tranquil·lament les seues reunions. Querol va remarcar, a més, que només hi falten els sistemes d’aire condicionat i que les instal·lacions es volen estrenar, conjuntament amb el nou hotel, en les pròximes setmanes.

Per fer possible la rehabilitació d’aquesta casa en mal estat, la creació d’aquesta Casa de Cultura ha estat finançada a través del primer Plan-E, amb 42.000 euros, i amb diversos plans provincials, que han aportat 73.000 euros més.

Més informació: |