Comença el curs als centres de Morella i Vilafranca sense tots els professors

ies-els-ports4493

_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Els Ports
dijous, 16 de setembre de 2010

Aquesta setmana ha començat el curs per als alumnes de secundària, batxillerat i formació professional. Ni el centre de Morella, ni el de Vilafranca tenien els planters complets.
Al IES Els Ports de Morella faltaven tres professors, els d’economia, anglès i dibuix. La direcció esperava que es pogueren incorporar a primers de la setmana vinent. El nombre d’alumnes sofreix any rere any alguna variació. Normalment, aquesta sol ser a la baixa. Enguany, el nombre d’alumnes passa de 196 al curs passat, a 192 al present. Encara que aquesta pèrdua no afecta a l’oferta d’assignatures optatives. Amb l’inici del curs també comencen dos dels serveis bàsics: el de transport, amb les diferents línies d’autobús que ixen de Sorita, Cinctorres, Olocau del Rei, Forcall, i zona de masos, i el de menjador, que continuarà gestionat per l’empresa Cuinatur.
Al Institut de Secundaria i Formació Professional de Vilafranca s’ha resolt en fals el problema generat a finals de juliol quant va dimitir el director, José MªZapater, per que la Conselleria no va renovar la comissió de serveis de la cap d’estudis per formar part de la directiva. La Conselleria no ha nomenat d’altre director, per tant Zapater continua assumint el càrrec. En aquest centre tampoc estava el professorat al complet; faltava el professor d’administratiu del cicle formatiu. En aquest centre hi han matriculats 100 alumnes de secundària, i 19 en el cicle formatiu, pujant la matrícula respecte al curs passat.

Més informació: | |