Morella també viu el Gran Premi de Motociclisme d’Alcanyís


Etiquetes: ,

motos-morella-996
________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 19 de setembre de 2010

Quan el passat mes d’abril es va anunciar que Alcanyís acolliria una prova del Mundial de Motociclisme, perquè un circuit d’Hungria no estava preparat, poca gent s’ho creia. Però des d’eixe mateix moment els hotels de la nostra comarca van començar a enregistrar reserves per aquest cap de setmana. Fa cinc mesos que hotels grans, com l’Hotel Rei Don Jaime tenen al complet les habitacions.
L’estiu no ha sigut massa bò per als hotels de Morella. De fet ni el cap de setmana passat de la Fira va hi haver ocupació total, pel que aquest esdeveniment esportiu tant proper ha estat com un regal. I és que moltes habitacions estan reservades des de dijous a diumenge.

Alcanyís, al Baix Aragó, a poc menys d’una hora de Morella, es converteix fins al diumenge en capital mundial del motociclisme amb la celebració del GP d’Aragó, dins del calendari del Mundial de Motos amb les cilindrades de 125, Moto 2 i els més esperats, els de Moto GP . El marc serà el circuit de Motorland, que ha passat amb sobresalient les probes dels pilots que ja l’han provat. Des de l’organització es preveu que el divendres hi hagin uns 12.000 espectadors, xifra que anirà augmentant al llarg del cap de setmana, esperant-se més de 70.000 persones el diumenge amb la cursa final.

Els grans problemes que poden donar-se, segons l’organització, tindran que vore amb els accessos al circuit. Al pas de la N-232 per Morella, l’organització ja ha situat cartells indicadors del circuit i itineraris alternatius pels vehicles que no van a Alcanyís. Així pels conductors que van cap a Saragossa i tenen que fer ús de la N232, abans d’arribar a Morella, seran desviats cap a Sorita, per continuar per Aiguaviva, Mas de les Mates, Alcorisa, Andorra, Lécera, Belchite, El Burgo de Osma i Saragossa.

Pels aficionats que volen anar des d’aci a Motorland, tenen que utilitzar la N232 fins a Alcanyís, on seran desviats per la variant sur de la població, accedint al circuit, al km 138, per la Carretera de la Estanca.
El transit de vehícles, sobre tot de motos, s’incrementarà considerablement aquestes jornades, per eixe motiu es reclama prudència i paciencia a tots els conductors. Molts d’aficionats de la comarca, amb vista de les aglomeracions, van encetar el viatge el dijous per poder gaudir de la prova del Mundial de Motos a Alcanyís i poder veure als mestres del motociclisme com Valentino Rossi, Jorge Lorenzo o Dani Pedrosa.

Enllaç: Informació del circuit Motorland i com arribar

Més informació: |