Calaceit aixecarà un gimnàs al seu poliesportiu


Etiquetes:

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Calaceit
divendres, 17 de setembre de 2010

Calaceit estrenarà pròximament un gimnàs municipal. Així ho ha confirmat la seua alcaldessa, Rosa Domènech, qui ha explicat que aprofitant la rehabilitació del pavelló i dels seus vestuaris, “volem fer una sala gran diàfana on hi anirà un gimnàs”. A més, Domènech ha afegit que les màquines que hi haurà al gimnàs dependran, en part, del pressupost i de les subvencions que es puguin treure.

“La idea seria posar una mica de tot, perquè som un poble menut i s’intente que hi pugue participar la majoria de la gent de Calaceit, ha assenyalat l’alcaldessa. En concret, està previst que es posi una mica de musculació i unes quantes màquines per a córrer o fer rem, sempre tenint en compte la limitació de l’espai.

La creació d’aquest gimnàs municipal deriva de les obres de rehabilitació que s’estat fent al pavelló de Calaceit. Unes reformes que se centren en la millora del terra, una pista que era rugosa i que passarà a ser més homogènia. Això s’aconseguirà amb una capa de ciment-cola, que després se pintarà. La pista del pavelló serà de colors rojos i verds.

Coincidint amb la reforma de la pista esportiva, també se crearà una nova porta d’accés que connectarà els vestuaris (on hi serà el gimnàs) amb l’exterior. Gràcies a aquests nous accessos, els veïns que ho desitgin podran accedir al gimnàs sense la necessitat d’haver de creuar tota la pista esportiva on hi fan les activitats.

Més informació: