El nou Vilafranca de Francis Roig debuta amb èxit

comarquesnord.cat, Vilafranca
\ diumenge, 19 de setembre de 2010 \

El nou C.F. Vilafranca, dirigit per Francis Roig, debutava a la lliga de al 2ª Regional Grup 1, derrotant amb molta facilitat (3-0) a l’Alcalà ‘B’. L’equip vilafranquí va dominar la situació en tot moment i sentenciava l’encontre amb dos gols marcats als primers 5 minuts de partit. L’Alcalà ‘B’ inquietaria molt poc la porteria de Víctor durant tot el partit. Amb aquest resultat, el Vilafranca suma els tres primers punts a la temporada 2010-2011.

Francis Roig, entrenador del C.F. Vilafranca alineava als següents jugadors en el primer partit de lliga: Víctor, Raül, Héctor, Miquel, Carlos Pitarch, Izac, Jordi ( Loras, min. 79 ), Bayot, Sales ( Román, min. 57 ), Javi i Marc ( David, min. 54 ).

El Vilafranca eixiria al Camp del Serrito amb gran motivació i molt ‘enxufat’, fet que va permetre al conjunt de Francis Roig sentenciar el partit en apenes 5 minuts. Al seu davant un Alcalà ‘B’ fràgil defensivament i que donaria prou facilitats al Vilafranca. Al minut 4, Izac marcava l’1 a 0 en un xut ras per baix superant al porter de l’Alcalà ‘B’. Dos minuts després, Sales, amb una jugada molt semblant i amb una bona definició posava el 2-0 al marcador, després de quedar-se a soles davant del porter. El Vilafranca dominaria el joc en tot moment durant la primera part i no patiria cap ensurt a la seua porteria. Fins i tot, els de Francis Roig tindrien més oportunitats per marcar.

A la segona part, la tònica del joc va ser prou semblant amb un Vilafranca dominador i un Alcalà ‘B’ inoperant en atac, encara que al llarg de la segona part disposaria d’alguna oportunitat. Corria el minut 61 quan Jordi aconseguiria l’obra d’art de la vesprada. Gran acció individual del ràpid davanter vilafranquí que s’interna per banda esquerra i creua un xut impressionant a l’escaire de la porteria de l’Alcalà. 3-0 i grandissima ovació per a Jordi en un gol molt celebrat al Serrito. La recta final del partit va estar controlada per el Vilafranca, que va tenir moltes ocasions per a marcar més gols, especialment en les botes de David i Román. El porter Víctor es va haver de lluïr amb una gran intervenció en aquesta segona part.

Al final, alegria i bones sensacions al Camp del Serrito amb el clar 3-0 per al Vilafranca, que debuta guanyant en aquesta lliga de 2ª Regional. El proper diumenge, a la jornada 2, el Vilafranca visitarà a un dels seus veïns, el Benassal, en un apassionant derbi a la zona.