Més de 70.000 persones se desplacen al Motorland

Etiquetes: , , ,

comarquesnord.cat, Alcanyís
diumenge, 19 de setembre de 2010

Un total de 70.124 persones van veure, in situ, el primer campionat de motociclisme que ha acollit lo circuit Motorland Aragó d’Alcanyís, i on s’han desplaçat centenars de veïns del Matarranya i dels Ports. Durant el cap de setmana, les diferents grades repartides pel circuit de velocitat van registrar un total de 116.931 passis.

Tot i ser un circuit reserva i no tindre la trajectòria d’altres traçats com el de Montmeló i Xest, la pista d’Alcanyís es va quedar a tan sols 15.000 espectadors per davall de l’entrada que va tindre enguany el Circuit de Catalunya, demostrant així l’èxit d’acollida que ha tingut la prova entre els fanàtics de les dos rodes.

A més, sembla ser que Motorland ha superat una de les proves més complicades. I és que tant l’organització de l’esdeveniment com la Junta de Seguretat han aprovat l’examen d’accessos i del trànsit, gràcies al dispositiu muntat. Hi va haver embussos, com era d’esperar, però no hi va haver caos, i eixir del circuit va costar almenys dues hores en hora punta.

A l’eixida del circuit, els punts més complicats es van registrar a La Venta de La Panolla i a la zona de El Regallo, amb trànsit dens i molt lent. Al primer d’ells es produïa la confluència de les carreteres N-232 (direcció Morella) i N-211 (direcció Terol). Molt més complicada va ser l’eixida cap a Saragossa, on hi va haver embussos prolongats, que es van repetir als municipis de Híjar, Azaila i Quinto durant tota la tarda.

Pel que fa a la informació esportiva, el corredor australià Casey Stoner (Ducati) es va adjudicar la seua primera victòria de la temporada a Moto GP, on els pilots Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa lluitaran frec a frec per emportar-se el títol. A la prova de Moto2, Iannone va guanyar la carrera, mentre que Toni Elías va protagonitzar una de les remuntades més interessants de tota la jornada. El català Pol Espargaró va guanyar a 125 cc i és el nou líder de la categoria.

Més informació: | | |