Morella recorda a José Antonio Labordeta

comarquesnord.cat . Els Ports . dilluns, 20 de setembre de 2010 .
Etiquetes: , ,

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha volgut enviar una forta abraçada a la familia del cantautor i a tota la familia aragonesa. Són vàries les vegades en les quals el cantautor i poeta va visitar la población de Morella, en concret l’any 2004 on tots els veïns van poder gaudir d’un dels seus concerts, deixant a més la seua signatura i una preciosa dedicatòria en el llibre de la ciutat.

Aquest mateix matí, Ximo Puig, després d’assabentar-se de la notícia ha volgut mostrar l’afecte que sent aquesta terra pel poeta, i solidaritzar-se en aquestos tristos moments amb tota la família aragonesa; per a açò li ha enviat una carta al Excm. Sr. Francisco Pina, President de les Corts d’Aragó.

Puig, recorda José Antonio com “una persona humil, senzilla, honesta i, com a través d’aquests valors transmetia els seus ideals i pensaments”; “era una persona pròxima, que estava interessada pels problemes del petits pobles, no tant sols d’Aragó sinó de terres veïnes, com Morella”. Va ser la bandera de tota una generació, amb les seves lletres va donar a conèixer la forma de vida d’unes terres que normalment, per la seva ubicació, són més catigades que unes altres.

Segons ha informat Puig, en la propera apertura de l’edifici “Casa de Cultura” en el que estarà ubicada la biblioteca, es realitzaran una sèrie d’actes i exposicions per a recordar i donar a conèixer la figura de José Antonio Labordeta.

Més informació: | |