‘Amanecer de un sueño’ es preestrena a Madrid amb motiu del dia de l’Alzheimer


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Madrid
dimarts, 21 de setembre de 2010

La seua estrena oficial no serà fins divendres als cinemes de ciutats com Madrid, Barcelona o València, entre d’altres, però el film rodat a Morella ja ha estat presentat a la capital. “Amanecer de un sueño” aprofitava la celebració del dia internacional contra l’Alzheimer, que té lloc el 20 de setembre, per a fer una preestrena que ha tingut una bona acollida. La pel·lícula ha recollit ja nou premis i un gran reconeixement internacional i ara li toca el torn de trobar-se amb el públic a les sales de cinema.

La preestrena, als cinemes Palafox de Madrid, va tindre un gran sabor morellà, podent-se degustar flaons o conèixer més a fons la oferta turística de la localitat. El photocall per on desfilaven els protagonistes estava ple de fotografies de Morella, ciutat on es va rodar bona part del film fa ara vora tres anys. El director novell Freddy Mas va estar acompanyat del protagonista, Héctor Alterio, de la filla d’aquest, Malena Alterio -coneguda per la seua participació en sèries televisives com Aquí no hay quien viva o La que se avecina, i per bona part del repartiment del film.

Una història d’Alzheimer
La pel·lícula conta la història de Marcel qui, abandonat per la seua mare, creix al costat del seu avi Pascual. En complir vint anys, quan planeja emancipar-se, s’adona que ara és ell qui ha de cuidar al seu avi que presenta símptomes de la malaltia d’Alzheimer.

Més informació: | |