El CdT presenta una variada oferta de cursos per aquesta tardor


comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 21 de setembre de 2010

El Centre de Formació de Turisme d’Interior (CdT) ha programat un grapat de cursos a les nostres comarques per aquesta tardor. Cursos de Cuina, d’informàtica, gestió d’interior, allotjaments, idiomes, servei i manipuladors d’aliments son les arees que es plantegen. Aquest mes de setembre s’enceta la programació amb un curs, aquest dimarts, a Vilafranca sobre cambrer bàsic.

A Vilafranca, La Pobla de Benifassà o Morella
El proper dia 27 d’aquest mateix mes, l’alta pastisseria serà la temàtica que tractarà des de Morella el cuiner César Romero. El proper mes d’octubre està previst que a Vilafranca Juan Gorrea de la Taula de Llíria, realitze una jornada dedicada a les receptes de l’àvia. El 25 d’octubre a la Pobla de Benifassà David Buch ens ajudarà a distingir i valorar els vins de la Comunitat Valenciana.

El 27 d’octubre de nou a Morella s’ofereix un curs sobre la llei orgànica de dades que donarà l’empresa SGS Tecnos. El 3 de novembre a Benassal, l’experta Ana del Toro, tracta de l’atenció al client. El dia 10 de novembre a Albocàsser s’oferta una jornada per saber comunicar amb èxit i pocs recursos des dels establiments turístics. De nou a Morella, el 16 de novembre es proposa un crus sobre màrketing en les xarxes socials. Per la seva part en l’àrea d’allotjament s’oferix el 23 de novembre un curs que se celebrarà a la Todolella sobre decoració nadalenca per a establiments turístics.

Els interessats amb algun d’aquestos cursos deuen de realitzar les inscripcions al CdT, a través de les oficines de turisme o ajuntaments col·laboradors.

Més informació: | |