Juan Milian presenta el seu nou llibre ‘Los nuevos liderazgos políticos’



comarquesnord.cat, Barcelona
\ dimecres, 22 de setembre de 2010 \

Juan Milian Querol és politòleg, membre fundador de l’Associació de Comunicació i Estratègia Política (ACEP) i integrant de la Societat Catalana de Comunicació i Estratègies Polítiques, i avui presenta el seu llibre Los nuevos liderazgos políticos. Claves para una carrera política.

Amb motiu de l’esdeveniment, El Periodico ha entrevistat al morellà, qui ha declarat que “el llibre arriba precisament en un moment en el que es parla molt de crisis de lideratge polític propiciat pel nostre sistema polític de la partitocracia. Ací, la força està en el partit i no en les persones”, pel que “es molt difícil que puga sorgir ací un Obama”. Precisament en com es van fer líders Barack Obama, Angela Merkel, Nicolàs Sarkozy o David Cameron ha centrat l’atenció Milian a l’hora d’escriure el llibre.

Los nuevos liderazgos polílticos
L’experiència de polítics que, com Barack Obama, Nicolas Sarkozy i David Cameron, han aconseguit liderar un profund procés de canvi, primer en unes màquines tan poc inclinades a ell com són els partits polítics i, després, en una societat necessitada de noves idees i maneres de fer política, pot ser d’interès tant per a aquells que pretenguen impulsar una carrera política, com para aquells que vulguen conèixer una intrahistoria del món polític que els mitjans de comunicació amb prou faenes mostren.

Los nuevos liderazgos políticos. Claves para una carrera política tracta, des de com es dissenya una estratègia fins a com s’elaboren els discursos, tots els elements que conformen la realitat d’un líder i la imatge que aquest projecta a la societat. Analitza i sistematitza, a partir de l’experiència de reconeguts capdavanteres d’altres països, els conceptes fonamentals de la Comunicació Política, aplicats o aplicables, també, al nostre.


L’entrevista a elperiodico.com

Més informació: | | | |