Vilafranca ja té comissió de festes per al 2011



comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 22 de setembre de 2010

El Regidor de Festes de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena, ha anunciat oficialment la formació de la Comissió de Festes per a l’any 2011. Després del contactes iniciats a les Festes 2010 amb diferents quadrilles del municipi, el dissabte 11 de Setembre es realitzava una reunió al local de la Comissió de Festes i es formalitzava definitivament la constitució de la mateixa.

La Comissió de Festes 2011 està formada per un grup de 30 persones d’entre 20 i 40 anys, destacant que el nucli principal està composat per membres de la penya ‘Ultra Pallissa’, encara que també hi ha membres d’altres penyes i persones que no tenen res a veure amb aquestes quadrilles i que s’ha animat a formar part de la Comissió.

El Regidor de Festes, Víctor Tena, mostrava la seua satisfacció i agraïment, ja que “per a l’any 2011, Vilafranca comptarà amb Comissions i Majoralies per a totes les Festes grans que es celebren al municipi. Ja teniem Majorals de Sant Antoni, Sant Blai, San Cristóbal, el Cor de Jesús, Comissió de Penyes i ara, comptem amb Comissió de Festes”. Segons apuntava també Víctor Tena “als darrers dies, la Parròquia Santa María Magdalena ha comunicat que també hi han Majorals per a la Mare de Déu del Llosar, després de dos anys sense eixir-ne i ser la Parròquia l’encarregada de dur endavant la celebració. Amb aquesta notícia es completen els organitzadors de les principals festes de Vilafranca per al 2011”.

Més informació: |