Cantavella acull el 26 de setembre una nova ruta cicloturista


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Cantavella
dijous, 23 de setembre de 2010

La Associació Esportiva La Faldrija, el SCD Comarca del Maestrazgo i l’Ajuntament de Cantavieja han preparat per al proper diumenge 26 de Setembre, la XXIV edició de la Ruta Cicloturista del Maestrazgo.

La prova tindrà lloc el proper dia 26, tenint eixida i arribada a la localitat de Cantavieja amb un recorregut de 72 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.360 metres. L’eixida tindrà lloc des de la Plaça Major de Cantavieja a les 9 del matí i el recorregut estarà totalment assenyalat amb un cotxe de l’organització obrint i tancant la cursa, a més del servei d’ambulància.

La marxa serà neutralitzada en tot el seu recorregut i el mateix serà controlat i no tallat al tràfic. Per tant, tots els participants estan obligats a complir les normes de seguretat vial , sent responsables de les infraccions que es puguen cometre. Serà obligatori utilitzar el casc i per participar serà necessari ser major de 15 anys.

Tots els participants tenen dret amb la inscripció al dinar de germanor que es celebrarà després de la marxa i al detall commemoratiu que s’entregarà a l’arreplegada del dorsal. Hi haurà trofeus, pernils, paletilles, lots de productes típics per als tres primers classificats i de la classificació general. Des de les 7,30 a les 8,45 hores es lliuraran els dorsal. A les 9 començarà la Ruta Cicloturista. A les 14 hores, dinar popular i a les 15 hores es lliuraran els trofeus.

La XXIV Ruta Cicloturista del Maestrazgo també atravessarà la comarca de Els Ports, ja que es visiten les poblacions de Portell, Cinctorres, Forcall i La Mata. La prova s’inicia a Cantavieja passant per La Iglesuela del Cid, Portell, Cinctorres, Forcall, La Mata i Mirambel per tornar a Cantavieja.

Més informació: