El restaurant Daluan ofereix un innovador menú de dolços

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 23 de setembre de 2010 .
Etiquetes: , , ,

El Restaurant Daluan ofereix fins a finals del mes d’octubre un menú innovador a les nostres comarques. El que ens proposa aquest restaurant de Morella és una carta on el dolç és el centre de la reconeguda cuina del Daluan. Es tracta d’una nova proposta, dins de les jornades gastronòmiques d’aquest establiment de restauració, que busca sorprendre al visitant amb un menú tan peculiar. Tot va nèixer per una proposta d’uns clients i a partir d’ahi, el cuiner Avelino Ramón ha inventat per poder portar a la taula els plats que conformen aquest menú.

El protagonista és el dolç, buscant una barreja de gust salat i dolç. El que fa Avelino és fer un menú degustació a la inversa, començant per salat en els entrants i acabant en plats de postre. Un dels objectius és que no fora un menú massa carregat de dolç per tal de no acabar massa fart d’aquest exquisit gust.

El menú molt complet amb entrants en forma d’snacks, uns plats per a obrir boca i la carn, mentre que la traca final són vuit postres preparats per a l’ocasió. Tots els plats van acompanyats d’un marinatge en el que ha col·laborat el somelier de Penyíscola Juan Carlos Simó. Els plats busquen combinar sabors tradicionals i reconeguts per tots, sense buscar sabors extranys per als paladars de la nostra comarca.

Per als que no són tan goluts o no volen arriscar en aquest menú, el Daluan ofereix en aquest període un menú alternatiu amb els plats habituals que es poden trobar en aquest restaurant de Morella.

Dins dels menús tradicionals que podem trobar a la comarca, el Restaurant Daluán ens ofereix una proposta original i innvovadora que de segur sorprendrà i deixarà amb un gust de boca, com no dolç, als que s’apropen a provar aquest menú de dolços.

.  VÍDEO: El menú de dolç del Daluan

Més informació: | | |