Forcall convoca un concurs de fotografia digital


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Forcall
\ dijous, 23 de setembre de 2010 \

L’Ajuntament de Forcall ha convocat les bases del IV Concurs de Fotografia digital de Forcall, en el que poden participar tots els fotògrafs aficionats o professionals que estiguen interessats el tema. Segons indica l’Ajuntament de Forcall a les bases, la temàtica és Forcall i és requisit imprescindible que la fotografia estiga realitzada en qualsevol lloc del terme municipal de Forcall.

La presentació de les obres, segons l’organització, han “d’estar presentades en format paper (tamany A4) i en un CD en format JEPG amb una resolució mínima de 150ppp ( 697×973 píxels ) o de 300 ppp ( 3008×2000 píxels ). Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies. Els CD aniran acompanyats d’un pseudònim o títol i en un sobre en el mateix: nom i cognoms, adreça, telèfon o mail de contacte”. A més, puntualitzen que “els treball presentats no poden haver estat presentats en altres concursos” i que “l’Ajuntament de Forcall es reserva el dret a utilitzar i reproduir l’obra en catàleg, audiovisual o en els suports que considera oportuns, respectant sempre l’autoria de l’obra.

També es recorda que “un participant sols pot optar a un premi sent eliminat d’aquell de categoria inferior”, a banda de que l’Ajuntament de Forcall declina qualsevol responsabilitat respecte a l’autenticitat de les dades pels participants.

Les obres poden ser presentades en persona a l’Ajuntament de Forcall o bé enviades a “I Concurs de Fotografia Digital de Forcall”. Ajuntament de Forcall. Plaça Sant Miquel 6; 12310 Forcall.

El període de recepció dels treballs serà fins el dia 12 d’Octubre de 2010 i el Jurat, que serà el Ple de l’Ajuntament de Forcall, es reunirà per valorar les obres i seleccionarà el primer, segon i tercer premi. El veredicte es farà públic en el taulell d’anuncis de l’Ajuntament de Forcall. Hi haurà un primer premi de 200 euros, un segon de 120 i el tercer premi, dotat amb 80 euros.

Més informació: | |