Les companyies americanes de creuers, “satisfetes” amb el turisme de Morella i província


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Castelló
\ dijous, 23 de setembre de 2010 \

Representants de sis companyies americanes de creuers han analitzat durant tres dies les possibilitats turístiques de la província de Castelló gràcies a una iniciativa promoguda pel Port de Castelló i l’Oficina Espanyola de Turisme a Miami.

Fonts portuàries han mostrat en un comunicat la seva “satisfacció” pel resultat d’aquesta visita, en la qual les companyies de creuers han mostrat “interès” per la província de Castelló i han destacat la possibilitat de gaudir del “mar i muntanya en pocs quilòmetres”.

El president de l’Autoritat Portuària, Juan José Monzonís, ha lliurat la medalla commemorativa del centenari del Port de Castelló als armadors americans de creuers que han participat en aquest viatge, que tenia com a objectiu impulsar la ciutat com a destinació en futures escales de creuers.

La delegació americana, que s’ha allotjat a Benicàssim, han visitat les instal·lacions portuàries del Grau, ha conegut el centre de la capital de la Plana i ha estat rebuda per l’alcalde de la ciutat, Alberto Fabra.

Aquest dimarts va tenir lloc una visita a Morella i una altra a Peníscola, en les quals els armadors han conegut gastronomia i el valor patrimonial i paisatgístic de la província de Castelló.

Segons han informat fonts de l’Ajuntament en un comunicat, els empresaris han comentat que, respecte a la ciutat, la qual cosa més els ha cridat l’atenció ha estat el contrast entre el mar i la muntanya per la proximitat de la platja amb el Desert dels Palmes.

La regidora de Turisme, Beatriz Gascó, ha confiat que els empresaris triïn Castelló com a seu de creuers, una activitat que, ha dit, suposa “una gran injecció econòmica per al sector de l’hostaleria i empresarial”.

Més informació: