Trien a l’Aigua de Benassal com el millor producte de Castelló


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Castelló
dijous, 23 de setembre de 2010

El Meson de la Tapa ‘Enrique Querol’ de Castelló va concedir ahir a Aigua de Benassal el Premi al Millor Producte de Castelló en la IX edició del guardó. El gerent de la marca de l’Alt Maestrat, Manuel Roig, va anar l’encarregat d’arreplegar el trofeu i va explicar estar “molt agraït per aquest reconeixement que ratifica la qualitat excepcional de l’Aigua de Benassal i que ens ajuda a posicionar-nos en el segment Gourmet.”

Per la seua banda, el director del Meson de la Tapa, Jose Antonio Aguilar, va assenyalar en l’esdeveniment que “la millor aigua de Castelló brolla del manantial Font En Segures de Benassal”, i, al seu torn, va destacar la importància de la presència internacional de la marca en el Premi al Sabor Superior, del que va obtenir la màxima qualificació, atorgat per International Taste and Quality Institute de Bèlgica.

L’acte, que es va celebrar en la sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de la capital de la plana, va comptar amb la presència dels regidors del Ajuntament de Castelló Beatriz Gascó i Miquel Soler així com del diputat provincial Joaquin Puig i del Subdelegat del govern Antonio Lorenzo.

Més informació: