La universitat per a majors comença curs amb 914 alumnes matriculats


comarquesnord.cat, Castelló
divendres, 24 de setembre de 2010

La Universitat Jaume I ha inaugurat el nou curs 2010-2011 de la seua universitat per a majors. En total s’han matriculat 914 alumnes entre els 640 estudiants matriculats en el campus de Castelló i 274 en les Seus de l’Interior, els Ports, el Nord i el Camp de Morvedre.

La Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I preveu superar les 1.800 hores de docència en el programa troncal que es realitza en el campus de Castelló i 980 hores d’aptituds tecnològiques i socials. L’oferta s’ha centrat en assignatures com a psicologia, història, dret o filosofia que componen el Graduat Universitari Sènior en Ciències Humanes i Socials. A més es posarà l’accent en les eines tecnològiques i els idiomes.

Per a recolzar l’ensenyament en les noves tecnologies la universitat engegarà eines com la www.wikisenior.es, un espai web 2.0 que pretén servir de transmissor de coneixements dels majors a la resta de la societat.

Quatre postgraus
D’altra banda s’han creat quatre postgraus per a aquelles persones que vulguen seguir aprenent, centrats tant en àrees de coneixement del món d’avui com en itineraris específics que el propi alumnat demana. Amb tota aquesta oferta es pretén donar resposta a les persones que vulguen aprofundir en la formació integral

El professor i president de l’Audiència Provincial de Castelló, Carlos Domínguez ha sigut l’encarregat d’impartir la lliçó inaugural en el Paranimf de la Universitat, en la qual parlà sobre “El valor de la justícia”. A l’acte d’inauguració assistiexien el director acadèmic de la Universitat per a Majors, Salvador Cabedo, del president del Consell Social, Rafael Benavent, l’alcalde de Castelló, Alberto Fabra, els vicerectors Juan Luís Gómez Colomer, Aurelia Bengochea i Andrés Marzal i la coordinadora d’aquest programa, Pilar Escudero.

Wikisenior
Universitat Jaume I

Més informació: | | | |