Hector Alterio, protagonista de ‘Amanecer de un sueño’, aquest dilluns a Buenafuente


comarquesnord.cat, Barcelona
dissabte, 25 de setembre de 2010

Héctor Alterio és el convidat d’aquest dilluns a Buenafuente. El programa de laSexta, presentat per Andreu Buenafuente, rep al plató al protagonista de Amanecer de un Sueño, pel·lícula rodada a Morella fa vora tres anys i que s’ha estrenat en cinemes aquesta setmana.

Héctor Alterio, pare de la coneguda Malena Alterio de Aquí no hay quien viva, és el protagonista principal de ‘Amanecer de un sueño’, on interpreta a un avi que té alzheimer, fet que a ben segur serà un dels temes centrals de la entrevista que s’emetrà aquest dilluns a laSexta vora la mitjanit.

Primeres reaccions
El film, que aquest cap de setmana ja s’ha projectat en cinemes d’arreu d’Espanya, està tenint una bona acceptació. Entre aquelles persones de la nostra comarca que l’han vista es destaca que la ciutat emmurallada apareix en moltes de les escenes, “pràcticament tota la pel·lícula”, es comenta. A més, tots els espectadors morellans destaquen que hi ha una gran presència de cares conegudes del poble, “fàcilment reconeixibles”, segons apunten.


Buenafuente, a laSexta

Més informació: | | |