El Morella guanya per la mínima al Salzadella en un partit amb poc de futbol


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 26 de setembre de 2010

El Morella FC debutava aquest diumenge al camp de la Fàbrica de Giner en partit oficial. El rival, el Salsadella, corresponent a la segona jornada de competició, un equip que va sorprendre la primera jornada guanyant clarament per 3 a 1 al Benassal. Els morellans venien d’un bon debut a domicili on van guanyar per 0 a 1 als Ibarsos.

Diego Boix va confiar d’inici per fer front al Salsadella amb Dídac, Marc Bellvís, Pablo, Marc Monfort, Albert, Ángel, Carlos Chillida, Josele, Jordi, Víctor i Marc Moles. També van jugar Ximo, Soro i Mario Martí.

Els locals van eixir en ganes d’agradar al nombrós públic que acudia al camp de la Fàbrica. Ho van intentar, però es va veure molt poc futbol. La primera meitat va tenir intensitat, amb un equip visitant que va demostrar un bon posicionament sobre el terreny de joc. Els morellans ho intentaven, però pràcticament no es van crear ocasions. Van destacar algunes jugades per banda i alguns xuts a baló parat però sense fortuna de cara a porta. El moment màgic del partit arribaria molt prop dels 44 minuts. En una jugada aïllada al mig del camp, la pilota aplegava als peus d’Albert que amb un xut sec espectacular, més prop del mig del camp que de l’àrea rival, sorprenia a tots, incloent el porter del Salsadella que no va poder fer res, i feia el 1 a 0 amb un gol que es va colar per l’escaire. Impressionant golàs d’Albert que seria decissiu.

La segona meitat va començar amb un equip visitant que es va fer amb el domini del joc i va crear molt de perill en els primers instants. El Morella va eixir bastant desenxufat a la represa. Poc a poc es tornaria a anivellar l’encontre, amb molt poc futbol i moltes aturades. Espectacle pobre i van anar passant els minuts. El Salsadella va inquietar els interessos morellans, però finalment, amb el públic demanant l’hora, el partit acabaria amb resultat d’1 a 0 per al Morella que obtenia la seua segona victòria consecutiva. Dos de dos en victòries que és la millor notícia del partit front al Salsadella. El proper rival serà el Benassal, un camp complicat per intentar sumar la tercera victòria.


resultat
· Morella FC 1-0 RC Salsadella

alineació morella fc
· Dídac, Marc Bellvís, Pablo, Marc Monfort, Albert, Ángel, Carlos Chillida, Josele, Jordi, Víctor i Marc Moles. També van jugar Ximo, Soro i Mario Martí

gols
· Albert, al minut 44

Més informació: