El Vilafranca cau derrotat al clàssic contra el Benassal

comarquesnord.cat, Benassal
diumenge, 26 de setembre de 2010

El C.F. Vilafranca caia derrotat al clàssic amb la U.E. Benassal per 2 gols a 1, en partit disputat al Camp Municipal de Benassal. Després de sumar els tres primers punts al passada setmana, el Vilafranca no va poder traure res positiu en aquest desplaçament a Benassal, encara que ho va merèixer. L’habilidós davanter del Benassal, Fabregat, va ser el gran protagonista de l’encontre al aconseguir els dos gols del seu equip.

Francis Roig, entrenador del C.F. Vilafranca alineava a Víctor, Raül, Raül Monfort, Carlos Pitarch, Héctor, Bayot, Miquel, Izac, Javi Prades, Jordi i Jordi Sales. També van jugar Pablo, Loras, David i Santos.

Partit poc vistós, molt trabat i amb constants interrupcions el que es va veure al Camp Municipal de Benassal. Partit dur, físic i de molta lluita el que van oferir el Benassal i el Vilafranca en aquesta primera edició del clàssic a la zona de la temporada 2010-2011. Els benassalencs aconseguirien endur-se la victòria aprofitant la seua millor arma, Fabregat, jugador que va decidir el partit.

A la primera part el Vilafranca va eixir molt ben posicionat al terreny de joc. Els de Francis Roig aconseguient frenar l’empenta del Benassal i poc a poc s’aproximaven amb perill a la porteria de Benjamin. Jordi Sales disposaria d’una excel·lent oportunitat per inaugurar el marcador. Amb l’empat a 0, el Vilafranca va reclamar un més que possible penal sobre Jordi que l’àrbitre no va assenyalar. Al minut 30, el Vilafranca inaugurava el marcador després d’una jugada amb molts rebots dins de l’arèa del Benassal. El baló va eixir fora de l’àrea i Izac, amb un potent xut, marcava el 0-1. La reacció del Benassal no es faria esperar i 8 minuts després, Fabregat en un fantàstic contraatac, batia per baix a Víctor i posava l’empat a 1 al marcador amb el que acabaria la primera part.

A la segona, el partit es decantava del costat local, com ho haguera pogut fer al contrari, ja que els dos conjunts van tenir les seues oportunitats. Malgrat la victòria, el Benassal no va ser superior al Vilafranca. El Benassal amb un joc molt físic van passar a dominar el partit, però sense crear-li perill a Víctor. L’ocasió més clara en aquest tram del partit la tindria Jordi per al Vilafranca en una contra que acabava amb un xut, escapant-se la pilota al porter Benjamín i aconseguint Jordi fer-se amb el rebot, encara que finalment el baló es perderia en fora de porta.

Al minut 76, el Benassal, en una nova acció individual de Fabregat, s’internava en l’àrea i creuava el baló per baix lluny del porter Víctor, aconseguit el 2-1 per als locals, que al final seria definitiu. Poc després el Benassal disposaria d’un altra gran ocasió, però el porter Víctor faria el paradón de la vesprada.

Però la gran ocasió a la recta final, al minut 85 concretament, la tindria Jordi per al Vilafranca. Gran contraatac del conjunt vilafranquí en el que Jordi penja el baló per sobre del porter benassalenc i aquest s’estavella al travesser.

Al final, 2-1 per al Benassal en un partit en el Vilafranca va donar molt bona imatge i va merèixer traure algo possitiu del Camp de Benassal.