La Portellada inaugura el nou Centre Social en plenes festes majors 2010




Etiquetes:



comarquesnord.cat, La Portellada
\ diumenge, 26 de setembre de 2010\

Coincidint amb les festes majors 2010 en honor a Sant Cosme i Sant Damià, La Portellada va inaugurar oficialment lo passat dissabte lo seu Centre Social. En concret, seran unes instal·lacions que aniran destinades a l’Associació de Pensionistes del poble i a l’Escola de Música. Pròximament, també està previst que al Centre Social s’hi ubique la Biblioteca Municipal.

Segons va destacar l’alcalde de La Portellada, Cosme Bosque, l’obra s’ha fet en tres fases i ha tingut un termini de cinc anys. A més, Bosque va defensar que ere un edifici que “feie molta falta perquè” los locals que tenien estes entitats s’havien quedat antiquats. Los edificis que han deixat l’Escola de Música i l’Associació de Pensionistes se dedicaran a unes altres activitats.

L’acte inaugural d’este Centre Social va comptar amb la participació del conseller del Departament de Política Territorial del Govern d’Aragó, Rogelio Silva, qui va destacar que estes instal·lacions, “per a un municipi que té poc més de 200 habitants, són molt importants”. A més, va concretar que projectes que fan territori, com ara lo circuit de Motorland, cal veure’ls al Matarranya “amb cert optimisme”.

Més informació: