Primera victòria a domicili del Cinctorrà, front al Vinromà

comarquesnord.cat, Les Coves de Vinromà
diumenge, 26 de setembre de 2010

El C.E. Cinctorrà aconseguia al Camp del Temple de Les Coves de Vinromà, la seua primera victòria a domicili de la campanya 2010-2011 ( segona en els dos partits que s’han disputat ). Partit amb un final ‘boig’, ja que el Cinctorrà perdia 3-2 a falta de cinc minuts per a la conclusió del partit i va ser capaç de capgirar el resultat. Encontre vibrant, frenètic i amb alternatives al marcador que els de Cinctorres van acabar guanyant.

El C.E. Cinctorrà va formar d’eixida amb Diego Tena, David Temprado, Delfín, Pau, Rubén, Fran, Emil, Sergi, Hicham, Iván Roda i Pau Carceller. Dani Blanch, entrenador del Cinctorrà també va fer jugar a Àngel i Riera. El conjunt de Cinctorres presentava nombroses baixes per lesió en aquest partit.

L’encontre s’iniciava amb domini del Vinromà. Els locals aprofitaven jugades d’estratègia molt ben treballades per a posar 2-0 al marcador en poc més de 20 minuts de joc. A partir del minut 30, el C.E. Cinctorrà va començar a dominar la situació i al 36, Iván Roda, amb una extraordinària jugada individual, col·locava el 2-1 al marcador. Abans del descans, quan corria el minut 43, Fran empatava el partit en una jugada d’estratègia després d’un servei de banda. Amb el 2-2 acabava la primera part del partit.

A la segona, el Cinctorrà dominaria més el joc i la possessió del baló. Els de Cinctorres van reclamar un penal que l’àrbitre no va xiular i el Vinromà disposaria de dues oportunitats que el porter Diego Tena va desbaratar amb bones intervencions. Però al minut 77, novament a baló parat, el Vinromà s’avançava al marcador, situant el 3-2 a poc més de deu minuts per al final. Temps suficient per a que el Cinctorrà remuntara el partit. Al minut 87, novament Iván Roda, marcava el 3-3 i ja en temps afegit, Sergi superava amb una vaselina, l’eixida en fals del porter del Vinromà.

Al final, 3-4 per al Cinctorrà que amb les dues victòries aconseguides en aquest inici de lliga és tercer amb 6 punts, seguint els passos del Peníscola i l’Sporting de Benicarló. El Morella també compta amb 6 punts. El proper diumenge, el Cinctorrà rebrà al Pla de Mig Ull la visita de l’Alcalà ‘B’, conjunt que tanca la classificació amb 0 punts.