Valderrobres guanye al Torrecilla (2-0) i se situe a la part alta de la classificació

comarquesnord.cat, Vall-de-roures
\ diumenge, 26 de setembre de 2010 \

Cara i creu a la tercera jornada de futbol per als equips del Matarranya. Lo Valderrobres CD va sumar este cap de setmana la seua segona victòria consecutiva (2-0) davant del Torrecilla de Alcañiz i es confirme com un dels candidats a lluitar per l’ascens a la Regional Preferent. L’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, va destacar que no va ser un partit gens fàcil i que després d’acabar la primera part en empat a zero, “començaven a aparèixer los fantasmes de Samper”. De fet, no va ser a les darreries del partit quan l’equip va fer els gols i es va emportar los tres punts. Ara mateix, lo Valderrobres és l’equip menys batut de la Primera Regional, ja que encara no li han fet cap gol.

Bona imatge la que va donar lo Cretense en lo seu desplaçament a Valdealgorfa, on va guanyar amb un clar resultat (0-3). Lo jugador del club de Queretes, Sergi Manero, va destacar que el marcador encara hagués pogut ser més contundent, ja que el Cretense va fallar un penal. Tot i això, balanç positiu de l’entitat, que sume la seua segona victòria consecutiva, després de guanyar al Cella a la segona jornada (4-2), amb quatre gols del mateix Manero. Esta setmana, lo Cretense CD té jornada de descans, uns dies que aprofitarà per preparar-se bé lo pròxim partit a casa, on s’enfrontarà al Samper de Calanda, un rival ‘a priori’ factible.

Lo Calaceit CD va patir una forta golejada a casa (1-5) davant del Caspe en un partit on, segons van defensar los locals, van haver unes decisions arbitrals “molt polèmiques”. En concret, la primera part del partit va acabar en un igualat empat (1-1). Però dos qüestionades decisions de l’àrbitre a l’inici de la segona part van decantar la balança cap al totpoderós Caspe, que sume ja set punts i es pose a la quarta posició. En concret, lo Calaceit va patir l’expulsió de dos jugadors, i amb nou no va poder fer res per frenar al rival. Ara mateix, lo club de Calaceit se trobe a la 14 posició de la lliga amb un punt, empatat amb lo Lécera i el Torrecilla.

Lo Pena-roja CF, per la seua banda, tanque la classificació del Grup 4 de la Primera Regional, després de perdre este cap de setmana davant del Castelserás (4-1). Tot i això, lo tècnic José de Laris es va mostrar satisfet pel treball de l’equip. A més, va reconèixer que a l’equip li ha tocat un inici de lliga molt complicat. De fet, en estes tres jornades s’ha enfrontat a l’Azuara, lo Valderrobres i lo Castelserás, tres dels equips que lluitaran per l’ascens de categoria. Este cap de setmana, per la seua banda, jugarà contra el Cella, un rival molt complicat que l’any passat estave a la Regional Preferent i que ve de golejar al Samper de Calanda (11-0).

Més informació: | | |