La II Trobada d’Amics dels Cavalls esdevé un èxit de participants, tot i el mal temps


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Pena-roja
dilluns, 27 de setembre de 2010

La II Trobada d’Amics dels Cavalls de la Comarca del Matarranya, celebrada este cap de setmana a Pena-roja va esdevindre un èxit, tot i que les baixes temperatures i el fort vent no van acompanyar la cerimònia. Segons va explicar Ana Cañizares, presidenta de la Agrupació d’Hípica de Pena-roja, “lo balanç ha estat molt bo, ha hagut molta participació”.

Pel que fa a número d’animals, Cañizares va destacar que al llarg del cap de setmana es van donar cita uns 40 cavalls, i que també hi va participar molt la gent de Pena-roja, tant als actes com a l’hora d’organitzar.

En concret, la trobada se va centrar en una ruta pels camins i pel terme de Pena-roja, i en diferents actes, com una exhibició de doma i un espectacle a càrrec d’Hípica Rosselló d’Amposta.

Fins a Pena-roja s’hi van desplaçar gent d’altres punts de la comarca, però també de comarques de la vora, gent de la província de Teruel i fins i tot de Saragossa. Félix va vindre des de Letux (Saragossa), i va destacar que “la trobada ha estat molt bé”, afegint que “que la zona és un al·licient” important. També hi va participar gent d’Alloza, on precisament lo pròxim 16 d’octubre hi ha una nova trobada de cavalls.

fotogaleria
Amics dels cavalls a Pena-roja

Més informació: