La Taula del Sénia incorpora definitivament a La Pobla de Benifassà i a Castell de Cabres



comarquesnord.cat, Benicarló
dilluns, 27 de setembre de 2010

La Mancomunitat Taula del Sénia s’ha reunit a l’ajuntament de Benicarló “assistint la majoria dels seus membres i aprovant, com sempre, tots els punts de l’ordre del dia per unanimitat”, segons fonts de l’entitat.

El primer tema destacat va ser “l’aprovació definitiva de la incorporació dels municipis de La Pobla de Benifassà i Castell de Cabres, un cop complerts tots els tràmits administratius que han durat gairebé 3 anys”. També es va aprovar els comptes de l’exercici anterior 2009, així com la quota per al 2011 que és la mateixa des de fa 4 anys.

Durant l’assemblea es va acordar també “celebrar la 8ª Mostra de la Taula del Sénia durant el 2011 al municipi de La Sénia”, anant la organització a càrrec de la Mancomunitat i l’Ajuntament. Cal recordar que enguany aquesta mostra es va celebrar a Morella i que, al llarg dels anys, va voltant pels diversos pobles que la conformen.

Camins rurals
Sobre camins rurals, una vegada acabats tots els camins d’enguany, es van aprovar totes les certificacions per un import total de 4.425.230 €.
I ja per al 2011, es va aprovar els Projectes dels camins a 23 pobles de les 3 províncies (en total més de 65 km.) amb un import de 2.800.010 €, per a iniciar la tramitació administrativa i tota la resta de gestions amb l’objectiu de poder començar les obres els primers mesos de l’any.

Es van elegir els membres del Jurat del 4rt Concurs “oficis tradicionals” i es va triar el tema per al 5è concurs a fer durant el 2011 i que serà “gent del Territori del Sénia”.

Finalment també es va parlar del Projecte de camins naturals del Territori del Sénia que està redactant l’empresa Tragsatec per encàrrec el Ministeri i que es preveu que puguen començar les obres durant el 2011. Però, donada la seua importància, d’este tema es farà una Roda de premsa properament per presentar-ho. També es va acordar adherir-se a AEMO (Asociación Española Municipios del Olivo).

Més informació: | |