Casa Roque participa en el ‘show cooking’ de la fira Habitat de València


comarquesnord.cat, València
dimarts, 28 de setembre de 2010

Casa Roque de Morella està present aquest dimarts en la fira Habitat València, en el ‘Show Cooking’ organitzat per al conselleria de Turisme. El conegut cuiner morellà elabora un menú clàssic de la cuina de l’interior de Castelló, composat per croquetes morellanes, Milfulles de terrina de conill i poma amb formatge del terreny trufado, acompanyat de de un mus de figues.

Des d’aquest dimarts, dia 28, fins al pròxim 1 d’Octubre el ‘Show-Cooking’ destinarà cada dia a un àrea geogràfica de la Comunitat Valenciana, de la qual es prepararan els seus plats típics perquè després puga degustar-los el públic. A més de les propostes gastronòmiques d’Alacant, Castelló i València, el taller de cuina tancarà amb un monogràfic d’arrossos valencians. Tot de la mà dels principals cuiners dels restaurants de la Comunitat Valenciana i formadors de la Xarxa de Centres.

En la primera jornada la Conselleria de Turisme ha apostat per menús de Castelló, entre el Mar i la Muntanya. En la mateixa també participa el restaurant la Regenta de Borriana. La conselleria de Turisme, a través de la Xarxa de Centres de Turisme de la Generalitat Valenciana, prepara aquest xou-cooking que durant cinc dies farà les delícies dels professionals que visiten Fira Hàbitat València.

Més informació: | |