Els alumnes de la Universitat per a Majors augmenten un 20% a Morella



comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 28 de setembre de 2010

Les classes de la Universitat per a Majors per als alumnes de la Seu dels Ports van començar ahir en la Casa Ciurana de Morella. La novetat més destacada amb la que s’inicia el curs és que el nombre de matriculats ha augmentat un 20%, respecte al passat curs. La regidora de la gent gran, Malú Blasco, destaca “la importància que té l’educació i este programa per a la gent gran”.

Aquestes matrícules es veuen afavorides pel programa d’ajudes de l’Ajuntament de Morella, que ajuda a costejar les matrícules. Segons Blasco, l”’Ajuntament treballa per a millorar l’educació i ampliar-la, sense que l’economia siga una trava”.

A més, la regidora afirma que “el número de matriculats és molt elevat per a la població que té la nostra localitat”. En total, s’han inscrit més de 60 alumnes dels quals, cinquanta són de Morella. Aquesta xifra suposa un increment d’un 20% respecte al curs anterior.

Cursos en les Seus
D’altra banda, enguany s’impartix un curs en la Seu dels Ports sobre musculació i ús d’aparells de gimnàs. Dissabte que ve finalitzarà el curs que ha comptat amb l’assistència d’onze alumnes.

Més informació: | | | |