Juan Milian presenta el llibre de David Cameron a Castelló


comarquesnord.cat, Castelló
dijous, 30 de setembre de 2010

El proper dijous, 7 d’octubre, el morellà Juan Milian Querol presenta el llibre “Es la hora David Cameron” a Castelló. Com el mateix escriptor anuncia, “la presentació serà a la llibreria Argot, situat al carrer San Vicente, número 16, a les 19 hores”.

Milian apunta que “me presentarà una persona molt important per mi, la que me va fer veure la política amb una perspectiva totalment diferent a la que tenia… però d’això ja parlarem a la presentació. La persona és D. Carlos Murria”.

“Es la hora de David Cameron” constitueix una obra que pretén donar a conèixer a la persona que, amb tota probabilitat, es convertirà en el pròxim Primer Ministre del Regne Unit: David Cameron. Al llarg de l’obra, Juan Milián desglossa la trajectòria professional i els punts forts que han permès a l’actual candidat del partit conservador arribar a la posició en la qual es troba en aquests moments, estudiant les qualitats i els instruments que li han convertit en un dels primers líders del segle XXI juntament amb el nord-americà Barack Obama i el francès Nicolas Sarkozy. És així com David Cameron es converteix en una excusa per a analitzar les qualitats, tant intel·lectuals com ètiques, dels líders moderns.

Juan Milian
És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF i màster en Direcció Financera i Comptable de l’Empresa pel IDEC. Codirigeix la consultoria en comunicació política West Wing Consulting i és membre fundador de l’Associació de Comunicació i Estratègia Política (ACEP) i membre de la Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques.

Més informació: | | | |