L’Associació Cultural del Matarranya oferirà nous cursos de llengua catalana a Vall-de-roures i Alcanyís


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
dijous, 30 de setembre de 2010

L’Associació Cultural del Matarranya ha obert la preinscripció dels cursos de llengua catalana per a enguany. En concret, los cursets de català se faran a Valderrobres (Matarranya) i a Alcanyís (Baix Aragó), i en un principi les classes seran les tardes del dimecres. Tot i això, tots aquells que estiguen interessats en fer algun de les opcions que oferte l’associació cultural, podran assistir lo pròxim 7 d’octubre a l’acte inaugural del curs 2010-2011.

En concret, l’Associació Cultural del Matarranya, en col·laboració amb lo Departament d’Educació, Cultura i Esport del Govern d’Aragó, pose en marxa cursos d’expressió oral i cursos d’iniciació i aprofundiment de l’expressió escrita, de nivell B (elemental) o C (mitjà, nivell de batxillerat). A més, també hi haurà tutories específics per preparar-se els exàmens oficials que hi haurà lo pròxim mes de novembre.

Tots los veïns del Matarranya que estiguen interessats en fer un d’estos cursos de català, se poden inscriure al Centre d’Adults de Valderrobres o al Centre d’Adults Guadalope d’Alcanyís, que seran precisament los llocs on s’impartiran les classes. A més, l’Associació Cultural del Matarranya també ha posat en marxa un taller d’iniciació a la lectura en català a través de la figura de Desideri Lombarte i que constarà de quatres sessions de dos hores a convindre. Més informació, al telèfon 978.85.15.21

Més informació: | |