“A Morella no és fàcil ser del PP, però ho portem amb orgull”



comarquesnord.cat, Morella
divendres, 1 d’octubre de 2010

La secretària provincial del Partit Popular de Castelló, Marisol Linares, ha afirmat avui a Morella que “el Partit Popular considera que els joves són el futur de la política i, per tant molt importants per al desenvolupament de la vida del partit i per aquest motiu, anem a demanar a totes les juntes locals que incloguen, almenys, a un jove en les pròximes llistes”.

Marisol Linares ha realitzat aquestes declaracions en la inauguració de la I Convenció Provincial de Noves Generacions del Partit Popular que ha tingut lloc en el teatre municipal de la localitat de Morella. En la inauguració ha estat acompanyada per la presidenta regional de NNGG de la Comunitat Valenciana, Verónica Marcos, el coordinador general del PP de Castelló, Francisco Martínez, el president de la gestora provincial de NNGG de Castelló, Pablo Roig, i el president local de la formació juvenil del PP, Miguel Ángel Querol.

Entre els assistents, a més de més de mig centenar de joves pertanyents a les juntes locals de Noves Generacions de tota la província, es trobaven destacats càrrecs del Partit Popular a nivell local, provincial, regional i nacional.

Linares ha destacat en la seua intervenció que “el Partit Popular de Castelló aposta de manera molt forta pels joves, com demostra la decisió del president provincial, Carlos Fabra, qui, en el congrés provincial del Partit Popular a Peníscola, va decidir que els presidents locals de NNGG dels municipis de més 20.000 habitants formaren part de la Junta Directiva del PP a nivell provincial”.

“D’aquesta manera, Castelló es va convertir en la província que més afiliats de Noves Generacions explica en la junta directiva provincial de totes les juntes provincials del Partit Popular a Espanya”, ha apuntat la secretària provincial, qui ha considerat aquest fet “una mostra més del suport als joves que els dirigents populars tenim”.

La secretària provincial ha lloat el treball de tots els integrants de NNGG per aconseguir organitzar aquesta I convenció provincial, i ha esperat que la ubicació a Morella de la mateixa “tinga un efecte positiu en l’alcalde de la localitat, Joaquín Puig, perquè puga escoltar el que el Partit Popular ha d’ensenyar de democràcia i deixe de donar lliçons, quan en el seu municipi governa de manera caciquil”.

Linares ha animat als joves al fet que treballen sota les sigles del Partit Popular per a aconseguir millorar els resultats dels seus respectius municipis, perquè el futur de Castelló siga “encara més popular”.

Per la seua banda, la presidenta regional de NNGG de la Comunitat Valenciana, Verónica Marcos, s’ha referit als pressupostos generals de l’Estat, presentat recentment en el congrés dels Diputats, i ha recordat que el PSOE “vol fer uns pressupostos per a Espanya pactant amb el PNB, un partit que no se sent part del territori espanyol”, la qual cosa ha considerat com “alguna cosa kafkiano”.

A més, ha considerat que els PGE “ningunean a Castelló i a la Comunitat Valenciana en benefici d’altres comunitats autònomes i açò és alguna cosa que a la Comunitat no volem. Zapatero no pot classificar als ciutadans com de primera i segona categoria, perquè tots som iguals”.

Verónica Marcos ha afirmat que “el Partit Socialista en tota Espanya en general i a la Comunitat Valenciana en particular no sap què bandera defensa” i ha afirmat que “volem que qui ens represente en les institucions s’enorgullisca de defensar als ciutadans als quals representa”.

El coordinador general del PP de Castelló, Francisco Martínez, s’ha mostrat molt satisfet per la celebració d’aquest acte a Morella i ha reiterat el suport del Partit Popular als joves des de sempre i ha demanat a tots els membres de NNGG “que aporten les seues idees i les seues propostes, que ens expliquen les seues inquietuds, perquè així podrem realitzar una millor gestió per als quals, en definitiva, són el futur de la província”.

Finalment, el president local de NNGG de Morella, Miguel Ángel Querol, ha agraït a tots els assistents l’haver-se desplaçat a Morella, un municipi en el qual “no és fàcil ser del Partit Popular, però que portem amb orgull” i ha realitzat una crítica molt dura a la gestió “nefasta” de l’alcalde, Ximo Puig.

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. Molt atacar al PSOE pero tots els arguments se’ls hauriem pogut retraure a ells també. O a cas no hi ha pobles de primera i de segona en la provincia? O a cas no governen la diputació de forma caciquil?

    No entenc no a part de la gente que obté veneficis personals pels vostres favors hi ha més gent que us vota.

  2. ” Ser del PP a Morella no és gens fàcil?”.
    Quina cara més dura que teniu .No hi ha poble de tot el àmbit valencià on l´oposició estiga més a gust i més considerada que vosaltres . Vos puc asegurar que en el lloc on és més dificil és poder ser lliure ,parlar la meua llengua ,poder informar-me ,poder treballar i desentrollarla meua cultura ,es als llocs on governa el PP.