MotorLand Aragó ha estat nomenat circuit titular de mundial de Moto GP i repetirà cursa l’any 2011


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Alcanyís
divendres, 1 d’octubre 2010

La Federació Internacional de Motociclisme ha anunciat la inclusió de MotorLand Aragó com a circuit titular per al Mundial de MotoGP. En concret, la prova de l’any vinent se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de setembre de 2011 i serà la setzena del campionat mundial. Per tant, la Federació Internacional de Motociclisme i Dorna mantindran quatre proves del mundial a Espanya.

El circuit de MotorLand s’uneix així a Xerez, Montmeló i Txest.

Per al vicepresident d’Aragó, aquesta notícia “és la confirmació de les coses ben fetes. Hem negociat perquè això sigui una realitat, però era fàcil aconseguir-ho perquè tenim un gran circuit, un dels millors del món, i la gent que treballa a MotorLand és una gent extraordinària que ho ha fet molt bé, i amb aquests dos punts positius queia pel seu pes que el pròxim campionat del món tornés a MotorLand ”.

D’aquesta forma, MotorLand Aragó acollirà a l’any que ve les tres proves internacionals més importants del món del motociclisme: el Campionat del Món de MotoGP, el Mundial de Superbikes i el Campionat d’Espanya de Velocitat. Ara mateix, és l’únic circuit del món que acull aquestes tres proves. A aquestes proves se suma la celebració d’una nova edició de les World Series by Renault i del Campionat Mundial de Supermotard.

Més informació: |