La convenció de Nuevas Generaciones, “un autèntic subidon” per al Partit Popular de Morella



comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 2 d’octubre de 2010

L’adjunt a la presidència del Partit Popular de la província de Castelló, Javier Moliner, ha afirmat a Morella que “per a Zapatero i el Partit Socialista, la província de Castelló només és un problema electoral” i, per tant, “no li interessen ni els seus ciutadans ni la millora de les seues condicions “. Javier Moliner ha realitzat aquestes declaracions en la clausura de la I Convenció provincial de Noves Generacions del Partit Popular que ha tingut lloc fins a aquesta dissabte al migdia a la capital dels Ports. En la inauguració ha estat acompanyat pel president de la gestora provincial de NNGG de Castelló, Pablo Roig, així com el president local del PP de Morella, Guillermo Sangüesa.

A la convenció han acudit al voltant d’un centenar de joves de NNGG, així com destacades personalitats del Partit Popular a nivell local, comarcal, provincial, regional i nacional, que han volgut acompanyar als joves de Castelló en la seua primera convenció provincial. El personatge més destacat ha sigut el mediàtic Miguel Ángel Rodríguez.

Javier Moliner ha afirmat que “Zapatero ha demostrat el seu menyspreu a la província de Castelló en els pressupostos generals, en els quals, malgrat el maquillatge de xifres, la província queda completament desemparada, sense inversió en infraestructures tan necessàries com la N-232 i la seua conversió en l’autovia A-68, les variants de la N-340, o l’AVE que ens connecte amb València i, per tant, amb Madrid”.

Morella, un “trampolí polític” de Ximo Puig
Moliner ha considerat que “el mateix ocorre amb Joaquín Puig i la ciutat de Morella, que no la vol. Per a ell, una ciutat tan bonica com Morella només ha sigut un trampolí polític per a aconseguir altres finalitats”, ja que ha afirmat que “si Puig volguera a Morella, no es quedaria callat davant les injustícies que comet Zapatero i exigiria els accessos a la ciutat, el parador, el castell,…”.

L’adjunt a la presidència ha explicat que “enfront d’un PSOE i un PSPV que no es precupen per Castelló i que només consideren aquesta província com un ‘problema polític’, està el Partit Popular, que ha treballat, treballa i treballarà perquè Castelló avance cap al futur. Perquè en el PP creiem a Castelló i veiem oportunitats de futur i de progrés per a tots”, afirmava.

Moliner ha cregut que “la desídia de Zapatero i el PSOE amb la societat està aconseguint que els ciutadans se separen cada dia més de la vida política, que la vegen allunyada de la realitat del seu dia a dia, i açò és el que des del Partit Popular hem d’atallar. Hem d’aconseguir que la bretxa que existeix entre ciutadans i polítics siga cada vegada menor”, i per a aconseguir açò, ha demanat l’ajuda dels joves, perquè juguen un paper determinant en l’acostament de la vida política la societat en general.

L’adjunt a la presidència ha explicat que “si ens esforcem per açò aconseguirem millors resultats per al Partit Popular en la província i, per tant, també per als ciutadans, perquè els governaran aquells que els volen, no els qui els consideren un problema”.

Per la seua banda, el president de la gestora provincial de NNGG, Pablo Roig, ha realitzat un discurs en el qual ha animat als joves a mantenir-se units i treballar en una mateixa adreça, sota les sigles del Partit Popular, “que ha demostrat ser que és l’únic partit que es preocupa pels joves”.

“Un subidón”
“Zapatero ens ha enganyat a tots i cada dia són més joves els que ho veuen. Que veuen que Zapatero només li interessen quan hi ha eleccions i després, si t’he vist no me’n recorde”, ha apuntat Roig, qui ha considerat que “aquest no és el tipus de governant que volem”. Finalment, el president local del PP de Morella, Guillermo Sangüesa, ha agraït als organitzadors l’elecció de Morella com a seu de la I convenció provincial de NNGG, la qual cosa ha qualificat com “un autèntic subidón” per als membres del Partit Popular i NNGG de la localitat.

Més informació: | |