Blanc i negre a la quarta jornada per als equips del Matarranya

comarquesnord.cat,Vall-de-roures
diumenge, 4 d’octubre de 2010

El Valderrobres CD va guanyar este cap de setmana al Sástago (1-2) i és col·loca colíder de la Primera Regional, empatat a punts amb l’Sporting Alcanyís i el Casp. El tècnic del Valderrobres, Manuel Bel, va destacar que “van ser dos mitges parts molt diferents. A la primera part vam dominar bastant i ens vam posar 0-2”. Però a la segona part, el Valderrobres va patir l’expulsió d’un dels seus jugadors, cosa que va obligar a l’equip del Matarranya a tancar-se al seu camp. A falta de deu minuts, l’àrbitre va xiular un penal contra el Valderrobres que va suposar el 1-2 final. A més dels tres punts obtinguts a Sástago, els altres resultats de la jornada han beneficiat al Valderrobres, ja que l’Sporting Alcanyís va empatar davant l’Híjar (1-1) i l’Azuara va perdre a Casp (3-1).

Dia negre per als jugadors del Calaceit CD. L’equip del Matarranya va rebre una dura golejada (9-0) en el seu desplaçament a Calanda. David Insa, membre de la directiva del club, va destacar a Ràdio Matarranya que “va ser un desastre de partit”. En només 20 minuts, el Calaceit va encaixar quatre gols. Tot i això, l’equip va aguantar en aquest resultat fins al primer quart d’hora de la segona part. Però l’esgotament físic va aflorar al club del Matarranya i la resta del partit va ser de domini absolut i d’espectacle del Calanda. El Calaceit baixa ara fins 17 posició en només un punt. A més, calendari complicat per a l’equip del Matarranya, que la pròxima jornada s’enfronta a l’Sporting Alcanyís, líder del campionat, i la següent al Chiprana, equip que ha golejat en els tres partits que ha jugat.

Dura trompada també del Pena-roja CF (1-6), que no va poder fer res per parar l’empenta que ha mostrat fins ara el Cella per recuperar la plaça de la Regional Preferent. José de Laris, tècnic de l’equip penarrogí, va destacar que “no esperàvem un resultat tan abultat”, perquè “teníem ganes i il·lusió en aquest partit”. Però en només tres minuts, el Pena-roja ja havia encaixat dos gols, un d’ells en pròpia porta. Segons va explicar l’entrenador del Pena-roja, alguns jugadors titulars van quedar fora de la convocatòria per decisió tècnica. De fet, l’equip vol arribar sense baixes al pròxim partit, on el Pena-roja viatja a Valdealgorfa i on juga el primer enfrontament de la ‘seua lliga’. Fins ara, el Pena-roja ha jugat amb el Valderrobres, el Cella, l’Azuara i el Castelserás.

Secció: classificacions esportives