El líder guanya al Serrito un partit que el Vilafranca no va merèixer perdre

comarquesnord.cat, Vilafranca
\ diumenge, 3 d’octubre de 2010 \

Els espectadors que es van donar cita aquest diumenge per la vesprada al Camp del Serrito, sabien que l’Sporting de Benicarló és un dels equips favorits per lluitar per l’ascens i el Vilafranca un conjunt amb gent molt jove i que està en formació. Però el que es va veure al terreny de joc va estar lluny d’aquestes deduccions prèvies i el Vilafranca de Francis Roig va estar a punt d’amargar-li la vesprada al conjunt benicarlando. Un gol a falta de 4 minuts per al final donava la victòria al Sporting de Benicarló.

Partit molt disputat el que va enfrontar al Vilafranca i al Sporting de Benicarló a la 3ª jornada de la 2ª Regional. L’encontre es disputava al Camp del Serrito i començava amb major domini del Sporting, que aprofitava una falta directa a la frontal de l’àrea per inaugurar el marcador al minut 9. El llançament de Marcos Cano, inapel·lable, va fer inútil l’estirada del porter Víctor ( 0-1 ). El conjunt vilafranquí no es va vindre avall per aquest fet i va collar una gran primera part. Encara que les ocasions no eren massa clares, la presència vilafranquina en atac anava en augment davant un Sporting de Benicarló, molt ben posicionat al terreny de joc, però que poc a poc començava a patir en defensa. Al minut 25, Raül Monfort controla el baló amb cama dreta, baixa l’esfèric a terra i supera per baix al porter Moisés, aconseguint la igualada ( 1-1 ). Des d’aquest moment fins al descans, el Vilafranca va fer els seus millors minuts de l’encontre disposant de clares ocasions per a marcar. Destaquen dues jugades amb Jordi com a protagonista dins de l’àrea visitant. En una, el baló va anar al pal i es va perdre per línia de fons i a l’altra el guardameta visitant es va haver de lluir amb un fort xut des de fora de l’àrea. Al descans s’arribava amb l’empat a 1.

A la segona part, el pes del joc el va portar el Sporting de Benicarló, que compta amb un grapat de jugadors, com Marcos Cano, Irigaray o Jorge, que son desequilibrants i et poden resoldre un partit en qualsevol moment. El Vilafranca anava aguantant i aconseguia mantenir als visitants a ratlla. De fet, la segona part seria molt ‘migcampista’ i amb poques oportunitats per a marcar. Al Vilafranca li costava crear bones ocasions de gol, encara que va incordiar la porteria de Moisés i els visitants s’anaven posant cada vegada més nerviosos, veient com el temps passava i no arribava el gol de la victòria. El conjunt vilafranquí va demostrar que qui vullga guanyar al Serrito haurà de suar moltissim, tal i com li ocorria en aquest cas al conjunt de Benicarló.

A falta de 10 minuts, el Sporting de Benicarló incrementaria el seu domini i el defensa Javi, rematava a soles al segon pal, però es trobava amb una gran intervenció del porter Víctor. Poc després, en una jugada amb centro al segon pal i que en principi no aparentava molt de perill, Johan, controlava i marcava el 1-2, creuant-li el baló a Víctor. Quedaven 4 minuts i Francis Roig va traure a Loras, que a punt va estar de connectar un baló amb el cap, en un centre penjat a l’olla. Els de Benicarló també disposarien d’alguna ocasió més, però el porter Víctor les va resoldre amb grans aturades.

Definitivament no va poder ser i el Sporting de Benicarló guanyava 1-2 al Serrito. El Vilafranca va estar a punt de donar-li un disgust a un dels favorits, en un partit que haguera pogut acabar en taules perfectament. Tal vegada així, s’haguera fet més justícia amb un valent Vilafranca.