L’ àrbitre amarga la vesprada al Cinctorrà i empata a 2 contra l’Alcalà B

comarquesnord.cat, Cinctorres
\ diumenge, 3 d’octubre de 2010 \

De nou Cristian Peraire. Un àrbitre que sempre que pita al Cinctorrà l’acaba liant. Novament ocorria aquest diumenge al Camp del Pla de Mig Ull, on el Cinctorrà rebia al dèbil Alcalà ‘B’, que aconseguia empatar a 2 enmig del desconcert generat per l’àrbitre del partit.

Tal vegada no va ser el millor partit del C.E. Cinctorrà dels tres que s’han disputat esta temporada. El conjunt de Cinctorres va poder guanyar a l’Alcalà ‘B’, però els visitants van sumar un punt a la recta final d’un encontre, marcat novament per l’àrbitre Cristian Peraire, que durant els 90 minuts va estar desencertadissim.

Al minut 25, el Cinctorrà s’avançava al marcador en una acció individual de Sergi. ( 1-0 ). Poc després, al minut 32, l’Alcalà ‘B’ aconseguia empatar el partit amb un potent xut des de fora del àrea ( 1-1 ).

El Cinctorrà, sense jugar massa bé va generar diverses ocasions de gol en aquesta primera part i en una d’elles, Pau Carceller marcava el 2-1 per al Cinctorrà quan corria el minut 38. El porter de l’Alcalà ‘B’ va desbaratar bones ocasions i l’àrbitre va anular un gol legal al Cinctorrà en un llançament de banda de Pau que es va introduir a la porteria contrària després de que tocara el baló el porter visitant. Tampoc va veure un clamorós penal a Iván Roda. Al descans, 2-1 per al Cinctorrà.

A la segona part, el Cinctorrà continuaria dominant el partit, però sense fer el joc fluid d’altres oportunitats. El Cinctorrà disposaria de bones ocasions a les botes d’Iván Roda, Pau i Sergi i els visitants estavellarien un baló al travesser.

Al minut 80 arribaria la jugada clau del partit. Pau Carceller a 5 metres del porter es derribat per darrer quan anava a xutar. Penal molt molt clar que l’àrbitre no va voler decretar. A més, haguera suposat l’expulsió amb targeta roja directa del defensa. En les protestes de la jugada és expulsat l’entrenador del C.E. Cinctorrà, Dani Blanch. L’acció va desquiciar al Cinctorrà i ho aprofitava l’Alcalà ‘B’ per empatar ( 2-2 ) en un contraatac a dos minuts del final.

Final a Cinctorres amb indignació per l’actuació arbitral i per la falta de punteria dels jugadors locals, que la propera setmana visiten al líder, Sporting de Benicarló.