El regidor de Cultura, Víctor Tena, presenta l’agenda activa de tardor

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 7 d'octubre de 2010 .
Etiquetes: , ,

El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena, presentava aquest dimarts una nova edició de l’Agenda Activa de Vilafranca, la que correspon al darrer trimestre de l’any 2010. La formació és una de les qüestions principals d’aquesta agenda, ja que des del consistori vilafranquí i des d’altres associacions s’ofereixen diferents cursos formatius per a la tardor.

Al mes d’octubre destaca el lliurament dels premis del Certamen Literari ‘Sempreviva’, activitats a la Biblioteca o l’inici de les V Jornades de la Gent Gran que continuaran durant la primera setmana de Novembre.

Per al mes de novembre s’han programat conferències, com la que impartirà José Agustín Amela, les actuacions musicals de la Unió Musical de Vilafranca amb motiu de Santa Cecília o la mostra de Teatre Reclam, que un any més arriba al municipi. Al novembre també tornarà el cinema a la Casa de la Cultura.

Al mes de desembre es donarà a conèixer tota l’activitat nadalenca a Vilafranca, encara que el dissabte 4 s’inaugurarà un gran Betlem a l’edifici gòtic de l’Ajuntament, realitzat per Cristòbal Alcón. Tallers per als xiquets a la Biblioteca, conferències com la de Daniel Gozalbo al voltant de Jaume I, omplin l’Agenda Activa de Vilafranca.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat un concurs fotogràfic titulat ‘L’hivern a Vilafranca’ que compta amb unes bases que ja han estat publicades. El termini per presentar els treballs acabarà el 27 de febrer.

Una variada oferta cultural la que es pot trobar a l’Agenda Activa de Vilafranca en la que també apareix informació de les associacions esportives i de les quantioses orquestres i discomòbils que les diferents Comissions i Majoralies han preparat en aquest tram final de l’any 2010.

. pdf . Agenda activa de Vilafranca

Més informació: | |