Finalitzen les obres d’accés als complexos esportius i educatius de Mont-roig


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Mont-roig
dijous, 7 d’octubre de 2010

Mont-roig presumeix d’uns nous accessos a les zones esportiva i educativa del poble. Esta setmana van finalitzar les obres de creació íntegra de dos nous carrers que facilitaran l’accés a la guarderia i al pavelló municipal de Mont-roig. Segons ha explicat l’alcalde del municipi, Andrés Cros, les obres s’han centrat en drenar els carrers, posar les zahorres, les arquetes, i finalment asfaltar-los amb aglomerat. Ara només faltarà posar els armaris dels comptadors necessaris.

A més, Cros ha afegit que a aquella zona hi han quedat sis parcel·les d’uns 400 metres quadrats cadascun i que estaran destinats a futures vivendes per al poble. L’alcalde de Mont-roig reconeix que sempre hi ha algú interessat en un espai on fer una casa, ja sigue “una parella jove que s’ha casat o alguna constructora” que aixeca habitatges per després posar-los a la venta. Precisament, esta és una de les zones de creixement urbanístic municipal.

L’ajuntament de Mont-roig ha dedicat un gran esforç en este espai de la vila. De fet, Cros ha assenyalat que el pavelló ja està “pràcticament tancat. Falten unes xapes i les dos portes”. Quan s’acabon les obres, també es pintaran les parets i el terra. Al complex esportiu de Mont-roig també s’està pujant un saló multiusos i un gimnàs, un espai on hi haurà màquines, uns vestuaris i unes dutxes i que s’obrirà pròximament.

Més informació: