La ‘Ecofesta 2010’ del Matarranya se celebrarà a la Vall del Tormo


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vall del Tormo
dijous, 7 d’octubre de 2010

Per cinquè any consecutiu, la Comarca del Matarranya organitzarà la ‘Ecofesta’, unes jornades lúdiques i didàctiques que van dirigides als xiquets i xiquetes dels pobles de la comarca i on es treballa per fomentar l’educació i el compromís amb lo medi ambient i el foment de la lluita contra el canvi climàtic. En concret, la ‘Ecofesta 2010’ del Matarranya se celebrarà al municipi de la Vall del tormo lo pròxim diumenge 17 d’octubre.

Per dur a terme la ‘Ecofesta 2010’, la Comarca del Matarranya ha posat a disposició dels xiquets interessats i dels seus acompanyants, un autobús gratuït que els portarà fins a la Vall del Tormo. Per apuntar-se a esta activitat, los xiquets rebran una fulla d’inscripció a les seues escoles, que hauran de reomplir i entregar a la mateixa escola. La ‘Ecofesta’ va dirigida a xiquets de Primària, però podran ser acompanyats per un màxim de dos adults i dos germans en educació infantil.

Paral·lelament, aquell mateix dia, los xiquets i xiquetes que ho desitjon podran fer entrega de les seues redaccions i dibuixos per presentar-los al concurs que cada any se celebre amb motiu de la ‘Ecofesta’. Hi haurà dos categories: el concurs de dibuix i de pintura i el concurs de redacció. En tots dos casos, la temàtica d’este any serà el canvi climàtic i aquelles tasques i polítiques de prevenció que podem fer per frenar-lo.

Més informació: