Comarquesnord.cat ja comença l’Anunci i el Sexenni


comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 9 d’Octubre de 2010

Comarquesnord.cat estrena, coincidint amb el 9 d’Octubre, diada de la Comunitat Valenciana, una secció específica per a informar de tot allò referent a l’Anunci i el Sexenni. El proper 2011 és any d’Anunci i el 2012 serà el Sexenni, festivitats que ja comencen a preparar-se des de la tardor anterior.

La secció sexennal de comarquesnord.cat, a la que s’accedeix des del menú superior o des d’un destacat al peus de la portada, inclou informació dirigida tant als visitants com als propis morellans. Uns sabran els orígens de la festa, la seua història i els perquès. Els altres tindran l’actualitat i notícies d’interès.

La portada sexennal, que anirà creixent tal i com ho aniran fent les festes de l’Anunci i del Sexenni, espera convertir-se en el punt de trobada i ser referència d’aquells interessats en aquesta peculiar tradició morellana.

També es pot accedir a la nova portada del Sexenni de comarquesnord.cat directament des de l’enllaç comarquesnord.cat/seccio/sexenni.

El diari digital de referència
Comarquesnord.cat, en poc més d’un any de vida, s’ha convertit en el diari digital de referència de les nostres comarques. Són centenars els internautes que, cada dia, s’interessen per milers de notícies que fan que, contínuament, s’estiguen batent rècords d’audiència. A més, el facebook de comarquesnord.cat supera els 600 amics.

El mes d’agost, comarquesnord.cat va servir 26.430 pàgines vistes, segons dades certificades per l’OJD Interactiva.

Més informació: | | | |