Cues a la taquilla per veure ‘Amanecer de un sueño’


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
\ dissabte, 9 d’Octubre de 2010 \

El cine de Morella es quedà menut davant l’expectació creada per “Amanecer de un sueño”, que per fi aquest cap de setmana s’ha pogut veure a Morella. Les cues, tant el dissabte com el diumenge, deixaven entreveure que no es tractava d’una epl.licula i avant. Els forasters es devien quedar sorpresos davant l’afició cinèfila dels veïns. Però es cert que era especial, aquest film va estar rodat a Morella fa tres anys, i molts veíns van participar en el rodatge. El dissabte, en la primera de les sessions programades es va comptar en la presencia del director, Fredi Mas, el productor Ruben Guillem, que junt a l’alcalde de Morella, Ximo Puig, van fer la presentació-agraïment des de l’escenàri del teatre.

El director es mostrava content de com havia reaccionat la gent ací davant aquesta història. Una de les qüestions que va cridar l’atenció als que ja han anat a vore-la, es que en els credits finals, apareixen tots i cadascun dels veïns que van sortir, encara que sols aparegueren un instant.

La còpia que es va portar a Morella, per tal de que poguere veures quant abans, estava subtitolada a l’anglès, i és que de moment continua per els diferents cinemes d’arreu de l’estat. Algún dels propers projectes del director, d’alguna manera continua el treball encetat en aquesta pel.licula al voltant de l’Alzehimer, del que ja està preparant un documental.

La pel.licula es va poder veure a Morella durant tot el pont del 9 d’Octubre i el Pilar.

Més informació: |