Morella viu el dia de la Guàrdia Civil de forma especial, al tindre el quarter finalitzat

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 12 d'octubre de 2010 .
Etiquetes: ,

Morella viu el dia del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil, d’una forma especial. Per primera vegada, ho fa amb el seu nou quarter finalitzat. L’alcalde de la localitat, Ximo Puig, destaca que “ja s’han entregat les obres i abans de que finalitze l’any estarà en funcionament”.

El primer edil també afirma que “este és el punt final d’un projecte que portàvem molts anys demandant i, que ara, per fi és una realitat”. A més, afegix que “el nou quarter és una infraestructura molt important, que garantirà la seguretat de la comarca”.
Ximo Puig considera que “el quarter és una prova més del compromís de Zapatero amb Morella i la comarca dels Ports i una clara mostra de la voluntat de permanència de la Guàrdia Civil en la nostra localitat”.

Per a celebrar el dia del Pilar, la Guàrdia Civil ha oficialitzat una missa que ha comptat amb distints membres de la corporació municipal. Tot seguit, s’ha celebrat un vi d’honor en la Llotja de l’Ajuntament.

El 12 d’octubre a Vilafranca
Vilafranca ha celebrat aquest dimarts la festa de la marededéu del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil. Pel matí s’ha celebrat una missa a l’església de Vilafranca, amb la presència d’una representació institucional de la Guàrdia Civil i els ajuntaments de Benassal i Vilafranca. A continuació, al Parador de Festes s’ha desenvolupat un vi d’honor. La Guàrdia Civil ha convidat a participar en l’acte a tots els comerciants, entitats i institucions de la localitat.

A Vilafranca s’està a l’espera de dotació pressupostària per poder executar les obres de la nova caserna de Guàrdia Civil. L’Ajuntament de Vilafranca va adquirir al seu dia els terrenys per cedir-los al Ministeri de l’Interior. El projecte suposarà la renovació de les actuals instal.lacions, que en els últims anys han estat sotmeses a constants millores per a dignificar la laborals diària dels agents de la Guàrdia Civil.

Més informació: |