Presentat a Morella el llibre ‘Petjades d’una guerra’ de Guillem Tena


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Morella
\ dimarts, 12 d’octubre de 2010 \

El llibre ‘Petjades d’una guerra’: ‘1936-2009′ es presentava a les Sales Gòtiques de Morella amb molta expectació per tal de conèixer el treball escrit pel jove de Villores Guillem Tena. La presentació l’obria el historiador Carlos Sangüesa, que valorava com un jove com Guillem havia portat a terme un treball tan interessant.

Tot seguit, el propi escriptor contava com se les va apanyar per poder realitzar-lo. Mitjançant diferents materials audiovisuals, ens va anar adentrant en l’elaboració del treball. El llibre conta la història de Juan Isidro Borràs, un adolescent en la guerra civil espanyola, mitjançant el treball de recerca de batxillerat de Guillem.

‘Petjades d’una Guerra’ ha rebut el Primer premi als treballs de recerca de batxillerat de la Universitat Ramon Llull, el segon premi Argó de la Universitat Autònoma de Barcelona i el segon premi de treballs de recerca de turisme de la Fundació Gaspar Espunya- CETT. També ha rebut el reconeixement de la Universitat de Barcelona en la que faran la publicació del treball en la seua biblioteca digital i de la Universitat de València, en la qual també exposaran el treball (llibre i memòria) a la Biblioteca de l’Arxiu Històric.


petjades d’una guerra a nord:24minuts

Més informació: | |